Представяли ли сте си някога, че може да се гмуркате под водата в корема на акула и да хвърчите със скорост над 45кмч като останете напълно сухи, след което с няколко акробатични движения и завъртания да изскочите на 5м над водата и да продължите да се движите по повърхността й със скорост над 90кмч. И всичко това напълно безопасно, под контрола на професионално обучен пилот, в единствения по рода си потопяем плавателен съд - The Seabreacher.

The Seabreacher е подходящ за всички вас, малки и големи, смели и безстрашни, защото той е напълно безопасен, непотопяем е, конструиран е по начин, по който никога не може да остане обърнат с дъното нагоре, защото формата му е цилиндрична и тежестта е съсредоточена ниско долу, т.е. ако напълни един цилиндър с тежест от едната страна и с лека пяна от другата, то гравитацията би го държала винаги с тежката част надолу както е и при The Seabreacher. Освен това вашият пилот е добре обучен и може да ви предложи както спокойна круизна разходка по повърхността, така и подводна приказка, а ако смятате, че сте достатъчно смела и екстремна личност ще спрем дъха ви със серия от лупинги, скокове и завъртания под и над водата.

За съжаление трябва да се съобразим с някои определение изисквания за безопасност на производителя, а именно не се допускат круизи с деца под 6-годишна възраст, хора по-високи от 193см и по-тежки от 115кг.

Не пропускайте шанса си да пробвате този атракцион, защото той е достъпен за туристи само в пет локации по света, сред които:
Слънчев бряг, България
Австралия
Нова Зеландия
Южна Африка
Маяма, Флорида, Сащ

Галерия

Newsletter