ИСТОРИЯТА


Кристиян Киров: Днес съм изправен пред задачата да опиша нашата компания пред Вас – нашите приятели, посетителите на нашия уеб сайт и любители на водните атракции и осъзнах, че никой от Вас не би се задоволил само да чуе, че Ние сме най-голямата към момента компания в България предлагаща на клиентите си водно-атракционни услуги от типа наем на джет, джет сафари, парасейлинг и други водни спортове, а просто би искал да научи как стигнахме до тук. За нас е важно и сме отворени да получаваме адекватна и актуална обратна връзка от нашите клиенти и не само, за да отговорим на пазарното търсене, но и за да поддържаме и развиваме оптимални граници на професионално обслужване, професионална отзивчивост и професионална удовлетвореност. За развитието на организация от подобен мащаб не е необходим единствено предприемачески нюх, мениджърски умения и стремеж към материално благосъстояние. Изисква се вътрешна мотивация и целеустременост, които постоянно да дават нови тласъци на волята и усилията по пътя към реализиране на целта.

Пишейки тази история днес ще трябва да ви разкажа за едно десет годишно момче, което много обичаше морето, вълните, плажът и морския вятър. Това бях аз точно преди двадесет години. Действието се развиваше в прекрасния български морски курорт – Слънчев бряг. Тогава баща ми имаше лодка, с която теглеше надуваем банан, а аз бях съпорта от брега. Въпреки ранната ми възраст нямаше задължение, което да ми се опре. Аз скачах, плувах, помагах на безпомощните туристи да се качат на обърналия се банан и дори можех сам да ги тегля с онзи стар немски катер с американски мотор. По това време бяха модерни онези батковци с големите мускули и дебелите вратове. Именно едни такива батковцки в близост до нас развиваха своя бизнес с наем на джетове. Стари, ръбати и грозни, но в детските ми очи те бяха като космически кораби, само че хвърчаха в любимото ми море. Най-голямата ми победа в този летен сезон беше когато тези батковци ми разрешиха да се кача на техния джет. Тогава за първи път пламна искрата! Случвало ли Ви се е, да бъдете пленени от първата секунда, толкова силно и разтърсващо, че надминава стотици пъти възможността Ви да овладеете връхлетялата ви като цунами емоция…
За съжаление животът е като един ластик, който в годините след това лято ме отдалечи от плажа, но както физичните закони позволяват на един ластик да се опъне до предела си, след това със страшна сила да се върне в изходната си точка, така и моята съдба ме върна отново на плажа навръх осемнадесетия ми рожден ден. Тогава също беше модерно за момче на моята възраст да работи като спасител на плажа. А сцената отново беше любимият ми Слънчев бряг. Технологичният напредък и модернизация бяха оказали своето влияние и върху бизнеса с наем на джетове и сега от всички страни във водата ревяха мощните мотори на модерни джетове, а весели туристи се въртяха, скачаха и падаха от тях… Тогава с удоволствие помагах на момчетата с джетовете като най-голямата ми радост, която овъзмездяваше целодневния ми труд напълно, бяха няколкото кръгчета с джет в края на работния ден.

През следващите няколко лета имах възможността да работя на Слънчев бряг като джет инструктор и това за мен беше работа, която вършех с гордост. Никога няма да забравя тези години, защото в хронологията на моя живот те бяха най-забавните и хубави лета, изпълнени с най-шарени емоции и първата ми възможност за печелене на добри за годините ми пари. Именно в тези лета се зароди една мечта, а именно да имам свой собствен джет и свой собствен бизнес. Тогава обаче пак ластикът на живота отново ми отне плажа, за да дойде лятото на 2007 година, когато моята мечта за собствен джет и бизнес стана реалност. Четирима приятели, четирима ентусиасти, четири джета. Това беше началото на моят собствен бизнес с наем на джетове. Имахме една водна база по средата на Северния плаж в Слънчев бряг, убийствена конкуренция и дишащи във врата кредитори. Мога да нарека следващите няколко години на плажа „лично ръководство по правене на бизнес“, правилният прочет на което ми показа верния път в това мечтано начинание. Началото на Световната икономическа криза, сложният характер на бизнеса в Слънчев бряг и редица други фактори трансформираха ситуацията така, че аз бях останал сам с четирите уморени от работата на плажа джета, но незагубил амбициите си.
Именно тогава пред мен се появи възможност. Подкрепен от верен приятел и партньор през 2011г фирмата Бляк сий груп успя да реализира една своя цел, а именно да стане единствената фирма, която предлага джетове под наем и водно-атракционни услуги на Северен плаж в Слънчев бряг.

На следващата 2012г подписахме договор за наем на водните бази на Централния плаж и към днешна дата фирмата ни оперира водните атракциони на два от най-натоварените плажа в България – Слънчев бряг север и Слънчев бряг централен. За целта вече разполагаме с близо петдесет водни джета от последно поколение, моторни лодки и всякакъв вид модерни водни атракциони, които се предлагат на туристите в най-известните курорти по свeта. Многобройните ни клиенти се радват на професионално и качествено ниво на предлаганите услуги, а амбициите на фирмата ни са да не спираме да ги подобряваме.
Разказах ви своята лична история и професионалната история на Бляк сий груп , за да Ви кажа, че това не е просто бизнес, предлагащ пакет услуги за доволни клиенти, това е сбъдната детска мечта и всички вие, нашите клиенти и приятели, сте част от успешното й реализиране. Със сигурност днес плажовете на Слънчев бряг са едно място, където всеки турист може да получи най-високо ниво на обслужване, да се забавлява както на брега, така и във водата и да се чувства сигурен, защото Вашaтa пълноценно преживяна почивка в Слънчев бряг е наш най-важен приоритет.

Работа при нас
подробна информация

PR TEAM
подробна информация

Партньори
подробна информация

Джет инструктори
подробна информация

Newsletter